EPINIONS THICK DATA-PRIS 2020
 

Tildeles kronikøren, der formidler de mest spændende og opsigtsvækkende indsigter om eller baseret på interviews og kvalitativ metode.

Denne pris tildeles den studerende som på bedst mulig vis formår at formidle kompleks kvalitativ data og analyse på et let tilgængelig og visuel måde. Der lægges vægt på, at den studerende har arbejdet med 1) avancerede kvalitative analyse- og dataindsamling , 2) formår at udvælge de vigtigste substantielle indsigter og 3) formår at formidle indsigterne gennem kreativ visualisering. 

JURYEN

Allan Toft Hedegaard Knudsen

Head of Young Talent, Epinion

Maria Schwartz Lausten

Senior Manager & Visualiseringsekspert, Epinion

Ayo Wahlberg

Professor, Institut for Antropologi

Epinions Big Data-pris 2020

Indstiftet af Epinion

Legat: Dkr. 3.000

Deadline: 02.02 2021 

Tildeling

Legatet tildeles kronikør, der bedst formidler spændende indsigter om eller baseret på statistik og kvantitativ metode. 

 

Jury

Allan Toft Hedegaard Knudsen, Epinion

Maria Schwartz Lausten, Epinion

Ayo Wahlberg, professor, Inst. f. Antropologi

Go for it! 

Mener du at din kronik skal i betragtning til Epinions Big Data-pris, skal du blot hakke af i det relevante felt når du indsender din tekst til bedømmelse. 

 

Indsend din kronik her

SPONSOR: Kommunikation & Sprog

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing, og er et fællesskab, der styrker dine kompetencer og kan øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.

I Kommunikation og Sprog tilbyder vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab blandt andet via vores studenterorganisation KairoS, vores over 400 gratis kurser og webinarer, der booster dit CV, og vi styrker og støtter op om dit studieliv via rejsele- gater, juridisk hjælp, billig forsikring, en fagspecifik jobportal, lønstatistik for studerende samt hjælp til at søge studiejob og praktikplads.