EPINIONS THICK DATA-PRIS 2020
 

Tildeles kronikøren, der formidler de mest spændende og opsigtsvækkende indsigter om eller baseret på interviews og kvalitativ metode.

Denne pris tildeles den studerende som på bedst mulig vis formår at formidle kompleks kvalitativ data og analyse på et let tilgængelig og visuel måde. Der lægges vægt på, at den studerende har arbejdet med 1) avancerede kvalitative analyse- og dataindsamling , 2) formår at udvælge de vigtigste substantielle indsigter og 3) formår at formidle indsigterne gennem kreativ visualisering. 

JURYEN

Allan Toft Hedegaard Knudsen

Head of Young Talent, Epinion

Maria Schwartz Lausten

Senior Manager & Visualiseringsekspert, Epinion

Ayo Wahlberg

Professor, Institut for Antropologi

Epinions Big Data-pris 2020

Indstiftet af Epinion

Legat: Dkr. 3.000

Deadline: 02.02 2021 

Tildeling

Legatet tildeles kronikør, der bedst formidler spændende indsigter om eller baseret på statistik og kvantitativ metode. 

 

Jury

Allan Toft Hedegaard Knudsen, Epinion

Maria Schwartz Lausten, Epinion

Ayo Wahlberg, professor, Inst. f. Antropologi

Go for it! 

Mener du at din kronik skal i betragtning til Epinions Big Data-pris, skal du blot hakke af i det relevante felt når du indsender din tekst til bedømmelse. 

 

Indsend din kronik her

SPONSOR: Kommunikation & Sprog

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing, og er et fællesskab, der styrker dine kompetencer og kan øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.

I Kommunikation og Sprog tilbyder vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab blandt andet via vores studenterorganisation KairoS, vores over 400 gratis kurser og webinarer, der booster dit CV, og vi styrker og støtter op om dit studieliv via rejsele- gater, juridisk hjælp, billig forsikring, en fagspecifik jobportal, lønstatistik for studerende samt hjælp til at søge studiejob og praktikplads. 
 

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.