STUDENTERRÅDETS PRIS 
De valgte hædrer de studerendes bedste indsigter om os selv. 

LEGAT: Kr. 5.000,-

 

INDSEND DIN TEKST HER

Studenterrådets store pris tildeles forfatteren til den artikel. der bedst formidler spændende indsigter om livet som studerende i almindelighed og KU-studerende i særdeleshed, opnået i 2020.

 

Som studerende øver vi os ofte på hinanden, og det kommer der faktisk ikke sjældent nogle opsigtsvækkende indsigter ud af - ligesom der også er meget spændende at hente i de mange undersøgelser der laves løbende henover studieåret.  

Det kan være dine egne observationer tilsat din faglighed, det kan være konklusionerne fra en zoomdiskussion med din studiegruppe, det kan være sidegevinster fra et datasæt du skrev opgave om. Mulighederne er mange.

Har du skrivelyst, men mangler data, så skriv til kws217@alumni.ku.dk. Vi har samlet et par datasæt fra institutter og studerende, som du kan grave i.    

Læs alt om formater, formalia og deadlines her.

HJÆP MED AT FÅ DET TIL AT SKE!

Bliv klogere og bidrager sammen med dine medstuderende til at få projektet til at lykkes ved at peer bedømme et antal artikler.  Vi sender dig ultimo januar 2021 det antal artikler du ønsker (ca. 3 normalsider), og du bedømmer disse udfra nogle kriterier i et spørgeskema. Tilmeld dig her

Baseret på dine og dine medstuderendes vurderinger udvælges de 10 bedste tekster, som herefter sendes til finalepanelet, som slutteligt finder vinderen. 

INDSEND DIT BIDRAG HER

JURY
 

Studenterrådet 

Mike Gudbergsen (Statskundskab)

Medlemmer af fagråd & studienævn 

Simon Albrechtsen (Medicin)

Anna Møller Jakobsen (Statskundskab)

Benedikte Hartvigsen (Medicin)

Emma Emilie Norbert (Statskundskab)

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.