STUDENTERRÅDETS PRIS 
De valgte hædrer de studerendes bedste indsigter om os selv. 

LEGAT: Kr. 5.000,-

 

INDSEND DIN TEKST HER

Studenterrådets store pris tildeles forfatteren til den artikel. der bedst formidler spændende indsigter om livet som studerende i almindelighed og KU-studerende i særdeleshed, opnået i 2020.

 

Som studerende øver vi os ofte på hinanden, og det kommer der faktisk ikke sjældent nogle opsigtsvækkende indsigter ud af - ligesom der også er meget spændende at hente i de mange undersøgelser der laves løbende henover studieåret.  

Det kan være dine egne observationer tilsat din faglighed, det kan være konklusionerne fra en zoomdiskussion med din studiegruppe, det kan være sidegevinster fra et datasæt du skrev opgave om. Mulighederne er mange.

Har du skrivelyst, men mangler data, så skriv til kws217@alumni.ku.dk. Vi har samlet et par datasæt fra institutter og studerende, som du kan grave i.    

Læs alt om formater, formalia og deadlines her.

HJÆP MED AT FÅ DET TIL AT SKE!

Bliv klogere og bidrager sammen med dine medstuderende til at få projektet til at lykkes ved at peer bedømme et antal artikler.  Vi sender dig ultimo januar 2021 det antal artikler du ønsker (ca. 3 normalsider), og du bedømmer disse udfra nogle kriterier i et spørgeskema. Tilmeld dig her

Baseret på dine og dine medstuderendes vurderinger udvælges de 10 bedste tekster, som herefter sendes til finalepanelet, som slutteligt finder vinderen. 

INDSEND DIT BIDRAG HER

JURY
 

Studenterrådet 

Mike Gudbergsen (Statskundskab)

Medlemmer af fagråd & studienævn 

Simon Albrechtsen (Medicin)

Anna Møller Jakobsen (Statskundskab)

Benedikte Hartvigsen (Medicin)

Emma Emilie Norbert (Statskundskab)