RELEASEPARTY!

1. OKTOBER 2020 kl. 20.00 - 21.30

Vær med til at fejre udgivelsen af CoronaTanker, essaysamlingen med 31 KU-studerendes take på CoronaKrisen. Hør rektor, 5 dekaner og hemmelige gæster oplæse highlights fra bogen - og løft glasset som var du tilbage i den længe savnede fredagsbar...

Egentligt havde vi sammen med Studenterhuset i København forberedt et hyggeligt event, hvor rektor Henrik Wegener, dekanerne og de hemmelige gæster ville indtage scenen og oplæse highlights. Men Coronaen - og regeringens restriktioner - vil det anderledes.

 

Der er absolut en vis poetisk åre i, at vi må gå online og fejre bogens ReleaseParty sammenbragt af programmet ,som lockdown lærte os alle at elske og hade: Zoom.
 

Programmet bliver det samme: Rektor og et fremragende følge af dekaner, videnskabsfolk og studerende vil oplæse highlights - med rigeligt med overraskelser indlagt.

BESTIL DIT EKSEMPLAR TIL SÆRLIGT LAV PRIS HER

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.