PROJEKTPRISEN 
Praktikværter hædrer de studerendes bedste indsigter. 

LEGAT: Kr. 3.000,-               Doner her

 

INDSEND DIN ARTIKEL HER

Et projektorienteret forløb er for mange studerende en virkelig øjenåbner ift. at bringe den akademiske faglighed i spil i den store verden på den anden side af universitetes mure. Disse indsigter er i den grad værd at dele.

Projektprisen tildeles forfatteren til den mest fremragende artikel set med praktikværternes øjne. 

Læs alt om formater, formalia og deadlines her.

HJÆP MED AT FÅ DET TIL AT SKE!

Bliv klogere og bidrager sammen med dine medstuderende til at få projektet til at lykkes ved at peer bedømme et antal artikler.  Vi sender dig ultimo januar 2021 det antal artikler du ønsker (ca. 3 normalsider), og du bedømmer disse udfra nogle kriterier i et spørgeskema. Tilmeld dig her

Baseret på dine og dine medstuderendes vurderinger udvælges de 10 bedste tekster, som herefter sendes til finalepanelet, som slutteligt finder vinderen. 

INDSEND DIT BIDRAG HER

JURY
 

Kursuskoordinatorer 

Luise Mandrup Andersen (Antropologi)

Praktikværter 

Christian Jørgensen (NEPA)

Laura Bendix Pedersen (GAME)

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.