Ph.d-PRISEN 2020
Dekanernes hæder til bedste artikel, baseret på et ph.d-projekt.  

Ph.d-prisen tildeles den mest fremragende tekst forfattet af en Ph.d-studerende ved KU! Prisen finansieres af KUs fakulteter - og bedømmelsen foretages af dekanerne themselves.

Læs alt om formater, formalia og deadlines her.

HJÆP MED AT FÅ DET TIL AT SKE!

Bliv klogere og bidrager sammen med dine medstuderende til at få projektet til at lykkes ved at peer bedømme et antal artikler.  Vi sender dig ultimo januar 2021 det antal artikler du ønsker (ca. 3 normalsider), og du bedømmer disse udfra nogle kriterier i et spørgeskema. Tilmeld dig her

Baseret på dine og dine medstuderendes vurderinger udvælges de 10 bedste tekster, som herefter sendes til finalepanelet, som slutteligt finder vinderen. 

INDSEND DIT BIDRAG HER

LEGAT: Kr. 18.000,-

JURY
Humanistisk fakultet 

Dekan Kirsten Busch Nielsen

Teologisk fakultet 

Dekan Carsten Selch Jensen

Samfundsvidenskabeligt fakultet 

Dekan Mikkel Vedby Rasmussen

Juridisk fakultet 

Dekan Jacob Graff Nielsen

Natur- og Biovidenskabelige Fakultet 

Dekan Katrine Krogh Andersen

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.