BIDRAG MED DIN HJERNE
Bidrag som peer. Giv feedback på et antal kronikker.

Alle - studerende, undervisere, forskere og TAP'er - på Københavns Universitet kan bidrage ved at udlåne sin hjerne. De mange kronikker skal nemlig læses og feedbackes af så mange som muligt.

Indsigter handler om formidling i øjenhøjde til alle - altså også folk uden for akademia. Peers får derfor tilsendt kronikker med andre fagligheder end egen  - så du behøver ikke være en faglig haj.

DU BESTEMMER MÆNGDEN

Du bestemmer selv hvor mange kronikker du gerne vil læse.

Ultimo januar 2021 mailes du det ønskede antal kronikker på hver ca. 3 normalsider. Kronikkerne læses og feedbackes efterfølges udfra nogle simple kriterier i et spørgeskema.

Baseret på dine og alle andres feedback udvælges 10 kronikker, som sendes til de enkelte prisers finalepaneler, som slutteligt finder vinderen. 

 

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.