VIDEN OG INSPIRATION

DER ER RIGELIGT MED KOGEBØGER.  VI HJÆLPER DE UNGE TIL AT FORSTÅ DEM, SÅ DE KAN IMPROVISERE 

GRUNDLÆGGENDE VIDEN

Unges madviden er ikke vokset i takt med det store udbud af råvarer. Vi kan alle koge pasta, de fleste kan koge ris - men belugalinser, kidneybønner og sort quinoa?

Det vil vi lave om på med et bruger- og mobilvenligt opslagsværk og en række inspirationshæfter med plads til egne noter.  

HURTIG VIDEN

Vi ved også godt hvordan man koger kartofler - men mangler inspiration til hvordan vi steger, bager, snitter og anretter dem, når vi får besøg af vores nye flamme.  

Det kommer nu. I form af et bruger- og mobilvenligt opslagsværk og en række inspirationshæfter med plads til egne noter.

INDDRAGELSE AF DE UNGE

I ungdomskulturen anno 2021 er der stor social og kulturel kapital i at dele erfaringer og inspiration på de sociale medier, særligt hvis delingen tager udgangspunkt i noget unikt, kreativt og fælles. Det behøver ikke nødvendigvis være perfekt - det afgørende er reflektionerne der følger. Fiaskoer vendes nemt til sejre, hvis du 'owner' og kan grine af dem. 

Vi påtager os opgaven som 'SoMe-bibliotekar'.

MOBILEN

De unge har hele verden i deres håndflade 24-7, og de skal have hurtige, visuelle svar på alt. INSPIRATORIUMs madskoles webunivers er et simpelt, søgbart index med videoer og bulletpoints med viden om kendte og ukendte råvarer, metoder og mærkningsordninger.

INSPIRATIONSHÆFTER

Ligeså effektiv mobilen er til at hente information, ligeså umulig er den til at fastholde strøtanker, aha-oplevelser, refleksioner og indsigter der opstår, når man eksperimenterer med madlavning.

21:34s inspirationshæfter er notesbøger, der faciliterer de unges opdagelsesrejse med råvarer, tilberedning og nydelse. Hæfterne inspirerer til at bruge nye råvarer - og kendte kokke giver deres fifs til at tilberede retter enten SU-venligt eller imponerende, når du får besøg af din mor eller din date.    

SoMe

Alle har set tusindvis af fotos af hippe restauranters smukke tallerkenanretninger på Facebook og Instagram. Vi opfordrer de unge til at dele billeder af deres egne anretninger - både succeser og fiaskoer - med både gode tips og nono's.