CORONATANKER
Studenterperspektiver fra en lockdown

De bedste CoronaEssays, skrevet af studerende mens Københavns Universitet var lukket ned i forsommeren 2020.

 

31 vindere, runner-ups og særligt udvalgte fra de 14 essaykonkurrencer på KU samlet i en lækker udgivelse, der viser både bredden af universitets faglighed og toppen af de studerendes kreativitet, analyse og formidling.

 

Bogen indeholder essays fra studerende på antropologi, statskundskab, jura, musikvidenskab, teologi, folkesundhed, litteraturvidenskab, historie, medicin, religionsvidenskab, sociologi, økonomi, psykologi, film- og medievidenskab, og krydres med fine sansninger og et digt om at date i karantænetider.

 

I efteråret 2020 en spændende perspektivering på verdenssituationen – i 2050 måske de studerendes væsentligste bidrag til historieskrivningen om dengang Corona skete...

Læs om Københavns Universitets EssayKonkurrencer

Læs Uniavisens artikel om Københavns Universitets EssayKonkurrencer

BESTIL DIT EKSEMPLAR HER

CoronaTanker

Studenterperspektiver fra en lockdown

ISBN: 978-87-94049-08-5

Af Kristian Engberg (red.)

Udgivet: 2020

Format: Hardback

Sider: 264

Sprog: Dansk

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.