STUDENT MADE

 

INDSIGTER er født, tænkt og gennemføres som et studenterdrevet-projekt.

Projektet opstod i april 2020 på Institut for Antropologi, hvor institutledelsen fandt penge til en præmie i en Coronaessaykonkurrence midt i lockdown. 6 måneder - og mere end 10.000 eksemplarer af 5 bøger, talrige brainstormsessions og et releaseparty med oplæsning fra rektor, 5 dekaner og et par professorer - senere lanceredes Indsigter på ryggen af coronabøgerne.

I vinteren  og foråret 2021 var mere end 250 studerende engagerede i skrivning, læsning og vurdering af artikler fyldt med INDSIGTER. Bøgerne er i skrivende stund hos trykkeriet og udkommer slut april.

I foråret 2021 lancerede vi pilotprojektet FrokostAfspænding på Zoom, hvor hundredevis af studerende og ansatte var en tur i batteriopladeren. det blev så stor en succes, at studenterråd og ledelser fandt penge til at lade projektet fortsætte hele forårssemesteret.

Studenterdrevet & studenterproduceret

Alle INDSIGTERS udgivelser og events skabes af studerende - for studerende. Fra midten af 2021 får vi redaktionslokale på CSS - hvor du er velkommen til at stikke forbi til kaffe.

Der er også plads til og brug for dig

Siden her viser projektets liv og udvikling. Vi har sat gang i kronikkonkurrencer på hele KU (og regner ikke med at lade det blive ved det), har lagt i kakkelovnen til en kunstbog med udstilling og forbereder både podcasts, film og debatsaloner.

Har du en ide eller blot lyst til at være med? Så brug spørgeskemaet her på siden - så tager vi fat i dig snarest.

Vi kan ikke love hvor det ender - men vi tør godt garantere at det bliver en spændende rejse og at vi får det sjovt på hele turen.