KS KOMMUNIKATIONSPRIS 
 

Tildeles artiklen med de bedst formidlede indsigter om 

kommunikation i bredeste forstand.

Er det gået for vidt med spindoktorerne? Har reklamerne fået for frit spil? Forstår befolkningen coronarestriktionerne? Har de unge influencers et særligt ansvar? Rummer et stykke musik ligeså vigtige budskaber som en videnskabelig rapport? Hvordan har debatkulturen udviklet sig på de sociale medier? Hvad har den digitale coronakickstart betydet for udbyttet af undervisningen? Hvem styrer #MeToo-debatten - og skal den styres? Oplever vi censur i Danmark? Skal mobiltelefoner og sociale medier forbydes i undervisningstiden? Har papiravisen stadig en eksistensberettigelse? Er det problematisk at de politiske partier opretter deres egne nyhedsmedier? Råber vi mere ad hinanden efter lockdown?    

Spørgsmålene er mange, svarene sikkert endnu flere. Som studerende på KU indenfor kommunikation, formidling, information og medier er du givetvis faldet over adskillige, der er værd at skrive en artikel om. Sæt i gang!   

JURYEN

Per ​Lindegaard Hjorth

Forbundsformand, KS

Josephine Staunsbjerg

JOST Communication

Vincent Hendricks

Professor, CIBS

SPONSOR: Kommunikation og Sprog

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing, og er et fællesskab, som styrker dine kompetencer og kan øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.

I Kommunikation og Sprog tilbyder vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab blandt andet via vores studenterorganisation KairoS, vores over 400 gratis kurser og webinarer, der booster dit CV, og vi styrker og støtter op om dit studieliv via rejsele- gater, juridisk hjælp, billig forsikring, en fagspecifik jobportal, lønstatistik for studerende samt hjælp til at søge studiejob og praktikplads. 
 

KS Kommunikationspris

Indstiftet af Kommunikation og Sprog

Legat: Kr. 3.000

Deadline: 2. februar 2021

Indsend din artikel her

Tildeling

Legatet tildeles den artikel, der bedst formidler spændende indsigter om kommunikation i bredeste forstand.

 

Jury

Per Lindegaard Hjorth, KS

Josephine Staunsbjerg, jostcom.dk

Vincent Hendricks, professor, CIBS

Go for it! 

Mener du, at din tekst skal i betragtning til KS Kommunikationspris, skal du blot hakke af i det relevante felt når du indsender din tekst til bedømmelse. 

 

Indsend din artikel her

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.