KS KOMMUNIKATIONSPRIS 
 

Tildeles artiklen med de bedst formidlede indsigter om 

kommunikation i bredeste forstand.

Er det gået for vidt med spindoktorerne? Har reklamerne fået for frit spil? Forstår befolkningen coronarestriktionerne? Har de unge influencers et særligt ansvar? Rummer et stykke musik ligeså vigtige budskaber som en videnskabelig rapport? Hvordan har debatkulturen udviklet sig på de sociale medier? Hvad har den digitale coronakickstart betydet for udbyttet af undervisningen? Hvem styrer #MeToo-debatten - og skal den styres? Oplever vi censur i Danmark? Skal mobiltelefoner og sociale medier forbydes i undervisningstiden? Har papiravisen stadig en eksistensberettigelse? Er det problematisk at de politiske partier opretter deres egne nyhedsmedier? Råber vi mere ad hinanden efter lockdown?    

Spørgsmålene er mange, svarene sikkert endnu flere. Som studerende på KU indenfor kommunikation, formidling, information og medier er du givetvis faldet over adskillige, der er værd at skrive en artikel om. Sæt i gang!   

JURYEN

Per ​Lindegaard Hjorth

Forbundsformand, KS

Josephine Staunsbjerg

JOST Communication

Vincent Hendricks

Professor, CIBS

SPONSOR: Kommunikation og Sprog

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing, og er et fællesskab, som styrker dine kompetencer og kan øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.

I Kommunikation og Sprog tilbyder vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab blandt andet via vores studenterorganisation KairoS, vores over 400 gratis kurser og webinarer, der booster dit CV, og vi styrker og støtter op om dit studieliv via rejsele- gater, juridisk hjælp, billig forsikring, en fagspecifik jobportal, lønstatistik for studerende samt hjælp til at søge studiejob og praktikplads. 
 

KS Kommunikationspris

Indstiftet af Kommunikation og Sprog

Legat: Kr. 3.000

Deadline: 2. februar 2021

Indsend din artikel her

Tildeling

Legatet tildeles den artikel, der bedst formidler spændende indsigter om kommunikation i bredeste forstand.

 

Jury

Per Lindegaard Hjorth, KS

Josephine Staunsbjerg, jostcom.dk

Vincent Hendricks, professor, CIBS

Go for it! 

Mener du, at din tekst skal i betragtning til KS Kommunikationspris, skal du blot hakke af i det relevante felt når du indsender din tekst til bedømmelse. 

 

Indsend din artikel her

KS_rgb_neg.png