STUDENT MADE

 

INDSIGTER er født, tænkt og gennemføres som et studenter-projekt.

Projektet opstod i april 2020 på Institut for Antropologi, hvor institutledelsen fandt penge til en præmie i en Coronaessaykonkurrence midt i lockdown. 6 måneder - og mere end 10.000 eksemplarer af 5 bøger, talrige brainstormsessions og et releaseparty med oplæsning fra rektor, 5 dekaner og et par professorer - senere lanceredes Indsigter på ryggen af coronabøgerne.

Studenterdrevet & studenterproduceret

Alle Indsigters udgivelser og events skabes af studerende - for studerende. Fra starten af 2021 får vi redaktionslokale på CSS - hvor du er velkommen til at stikke forbi til kaffe.

Der er også plads til og brug for dig

Siden her viser projektets liv og udvikling. Vi har sat gang i kronikkonkurrencer på hele KU (og regner ikke med at lade det blive ved det), har lagt i kakkelovnen til en kunstbog med udstilling og forbereder både podcasts, film og debatsaloner.

Har du en ide eller blot lyst til at være med? Så brug spørgeskemaet her på siden - så tager vi fat i dig snarest.

Vi kan ikke love hvor det ender - men vi tør godt garantere at det bliver en spændende rejse og at vi får det sjovt på hele turen.

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.