BIDRAG MED EN DONATION
Bidrag til Indsigters awards - og forudbestil en bog

Få ting virker mere motiverende på et lille kollegieværelse end håbet om at få en glædelig økonomisk overraskelse. Det er derfor altid et af årets højdepunkter at uddele de kontante priser til vinderne af Indsigters efterhånden mange awards 

Vores mål er at alle priser svarer til min. en måneds SU. 

 

Vi opfordrer derfor alle, der kan undvære en skilling til at donere til puljen. Alt fra en 2-krone til en månedsløn vil blive modtaget med kyshånd. 

 

DONÈR MED EN FORUDBESTILLING

Vi har lært, at der altid bør være balance i gaveudvekslingen. Så udover taknemmelighed, kan der også være noget i det for dig.

Du kan forudbestille én af vore udgivelser, hvis overskud går direkte til puljerne - og din gavmildhed vil blive vekslet til spændende læsning. Vælg imellem:  

CoronaTanker  (se her)

Bogen med de bedste CoronaEssays fra 14 konkurrencer på KU i 2020

Indsigter - Greatest Hits

Bogen med alle awardwinners og særligt læseværdige kronikker fra 2020 

Insights

Internationale studerendes faglige behandling af danskerne og Danmark

Udsigter

Kunstbogen med de studerendes litteratur, lyrik og billedkunst fra 2020

 

PARTNERE

AB%20logo%20neg_edited.png
Lasertryk_edited.png
Dafolo_edited_edited.png

LEGATPARTNERE

OM INDSIGTER

Målet er at formidle studerendes faglige indsigter i mundrette bidder - i øjenhøjde, og til mennesker uden for akademia.

Projektet opstod i lockdown i foråret 2020, hvor mere end 140 studerende fra Københavns Universitet deltog i 14 essaykonkurrencer, som resulterede i bogen CoronaTanker, der udkom til semsterstart med de bedste essays.

 

Energien blandt essayisterne forblev intakt sommeren over, og det tværfaglige formidlingsprojekt Indsigter blev søsat i november 2020 - i dage, hvor Coronavirus igen truede med at lukke landet og universitet ned.