EPINIONS BIG DATA-PRIS 
 

Tildeles kronikøren, der bedst formidler spændende eller opsigtsvækkende indsigter om eller baseret på statistik og kvantitativ metode.

Denne pris tildeles den studerende som på bedst mulig vis formår at formidle kompleks statistisk data og analyse på et let tilgængelig og visuel måde. Der lægges vægt på, at den studerende har arbejdet med 1) avancerede statistiske analyser, 2) formår at udvælge de vigtigste substantielle indsigter og 3) formår at formidle indsigterne gennem kreativ visualisering. 

Du behøver ikke producere dit eget datasæt. Brænder du efter at skrive en kronik, men mangler et talmateriale at grave i, så skriv til kws217@alumni.ku.dk. Så sender vi en datafil til dig. 

Spørgsmålene er mange, svarene sikkert endnu flere. Statistik bruges på mange af KUs fag, så der ligger givetvis mange indsigter af meget forskellig karakter og venter. Sæt igang!   

JURYEN

Allan Toft Hedegaard Knudsen

Senior manager, Epinion

Maria Schwartz Lausten

Senior Manager & Visualiseringsekspert, Epinion

Frederik Georg Hjorth

Institut for Statskundskab

Epinions Big Data-pris 

Indstiftet af Epinion

Legat: Dkr. 3.000

Deadline: 02.02 2021 

Tildeling

Legatet tildeles kronikør, der bedst formidler spændende indsigter om eller baseret på statistik og kvantitativ metode. 

 

Jury

Allan Toft Hedegaard Knudsen, Epinion

Maria Schwartz Lausten, Epinion

Frederik Georg Hjorth, Statskundskab

Go for it! 

Mener du at din kronik skal i betragtning til Epinions Big Data-pris, skal du blot hakke af i det relevante felt når du indsender din tekst til bedømmelse. 

Der åbnes for indsending ca. 1. december

SPONSOR: Kommunikation & Sprog

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing, og er et fællesskab, der styrker dine kompetencer og kan øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.

I Kommunikation og Sprog tilbyder vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab blandt andet via vores studenterorganisation KairoS, vores over 400 gratis kurser og webinarer, der booster dit CV, og vi styrker og støtter op om dit studieliv via rejsele- gater, juridisk hjælp, billig forsikring, en fagspecifik jobportal, lønstatistik for studerende samt hjælp til at søge studiejob og praktikplads.