Hvad sker der kl. 4 min. over halv 10?
Det er et godt spørgsmål. Der sker jo en masse hver eneste dag på dette klokkeslæt - og for alle mennesker på kloden. For Kristian Engberg - ildsjælen bag Forlaget 21:34 - sker der påfaldende ofte det, at han kikker på et ur. Det har han gjort siden hans far i 80'erne anskaffede sig en clockradio med store, røde digitale tal, og det sker stadig 3-4 gange om ugen.
De 4 tal, adskilt på midten af et kolon, kan være magiske. De kan bære en særlig energi eller varsle en særlig hændelse. Klokkeslættet kan have afgørende betydning for ... noget.
Istedet for at vente på at magien indfinder sig, har forlaget derfor taget klokkeslættet som navn, og søger nu selv at opdyrke magien ved at inspirere til nye refleksioner, herefter samle og omgøre disse tanker til bogstaver og tal og give dem (evigt?) liv i blæk bundet i træfibre.
CoronaKrisen 2020
Da regeringen lukkede landet ned i marts 2020, åbnedes en sand strøm af sansninger, tankespind, frustration og analyse hos den danske ungdom. Meget fandt ord at knytte sig til, og mange af disse ord er blev foreviget i en række udgivelser, der alle hvirvler omkring Corona-temaet.
CoronaLyrik_omslag_edited.jpg
Digte skrevet af danske unge i karantæne 
læs mere her    Bestil her.
CoronaTanker_omslag_edited.jpg
MinHeltErDig.jpg
Unges tanker fra CoronaLockdown 
læs mere her    Bestil her.
KU_omslag_edited.jpg